Hvordan bruke Chat GPT – Kunstig intelligens

Hjem » Blogg » Kunstig intelligens » Hvordan bruke Chat GPT – Kunstig intelligens

De fleste har hørt om Chat GPT, og for de som fortsatt ikke har prøvd er det fortsatt mulig å prøve det gratis. Tidvis har det vært så stor pågang at det ikke har vært mulig å få bruke Chat GPT. På kort tid klarte de å dominere markedet, spesielt med tekst laget av kunstig intelligens.

En chatbot kan brukes til alt fra hjelp til lekser, koding eller til arbeidsoppgaver. Jo mer spesifikk du er, jo bedre hjelp vil du få også. Lær hvordan du kommer i gang med å bruke ChatGPT

Det er mange bruksområder for Chat GPT, noen av de er:

  • Svare på spørsmål – Chatte
  • Genere tekster
  • SEO Formål
  • Oversette tekster
  • Oppsummering av innhold/ tekster
  • Koding

Hvordan bruke Chat GPT

For å komme i gang med å bruke Chat GPT, gå til: Open AI Chat GPT

Hvordan logge inn og bruke Chat GPT

Hvis du ikke tidligere har brukt ChatGPT så trykk «Sign up». På grunn av at ChatGPT har gått såpass viralt er det ofte du blir møtt av en melding om kapasitetsproblemer. Prøv å oppdater siden, så går det etterhvert. Eventuelt kan du vente til ett tidspunkt hvor det er mindre pågang.

Skal du bruke ChatGPT til SEO/ markedsføring? Les dette først!

Kommer du deg inn så kan du ganske enkelt lage deg en brukerkonto, det er helt gratis!

For å kunne bruke ChatGPT må du ha en brukerkonto, og den må bekreftes med både e-post og telefonnummer. Du må også skrive inn både fornavn og etternavn for å kunne bruke tjenesten.

Start chattingen!

Bilde under viser forsiden når du har fått logget inn. Selv om du har laget en bruker kan du tidvis oppleve at det er såpass stor pågang at du ikke får bruke ChatGPT. Prøv å oppdater siden til du kommer inn, eller prøv igjen senere.

Lær hvordan du kan avsløre om tekst er AI generert her!

Det er ikke mange begrensinger for hva du kan spørre om. En stor begrensning er at hendelser etter 2021 har den veldig begrenset data for. For å gå gode svar eller tekster så er det viktig å være veldig spesifikk.

Lage nettside, Responsivt design

Vi har samlet tipsene for hva ChatGPT kan brukes til, les her!

Chatboten kan også gis instruksjoner som «skriv så en femåring» forstår det, eller gjør «teksten mer menneskelig». Er du usikker på hvordan du skal få hjelp med noe så snakk med chatboten, og den vil fortelle deg hvordan den kan hjelpe deg. Den snakker norsk også!

Les mer om nye GPT-4!

Hva er Chat GPT

Det er OpenAI som står bak verktøyet, de står også bak DALL-E som er en tekst til bilde generator. Les mer om hva ChatGTP er her!

På tide med ny nettside? Lage nettside MediaKonsult

Legg igjen en kommentar