Flatsome WordPress Theme – Det beste netthandelstemaet? Vi har testet!

Det er ikke tilfeldig at det er akkurat dette netthandelsthemet vi har valgt å teste. Det er laget for å fungere perfekt med WooCommerce og lar deg gjøre visuelle endringer med sitt eget program. Veldig ofte må du bruke en ekstra utvidelse som Elementor, det trenger du ikke med Flatsome.

Hva er Flatsome

Det er UX Themes som står bak Flatsome. Themet er responsivt og laget nettopp for å enkelt kunne designes lett uten at det er nødvendig å bruke kode. Med over 30.000 salg er dette faktisk det mest solgte e-handels temaet til WordPress. Selv om det er spesielt for nettbutikker så er det i kategorien multipurpose, og det brukes av veldig mange andre type bedrifter også.

Sjekk ut Flatsome Themet her!

Det er også mange nettbutikker og andre norske nettsider som benytter seg av Flatsome. I og med at du enkelt forandrer på designet er det heller ikke lett gjenkjennelig hvem som faktisk bruker Flatsome som theme på nettsiden sin.

Funksjoner i Flatsome

Bilde viser hvordan du med UX Builder som er inkludert i Flatsome enkelt gjør om på hvordan f.eks. forsiden skal vises.

Her kan du legge til fremhevede produkter, bannere, tekst, video og andre grafiske elementer. Du kan få det til å se veldig profesjonelt ut. Her får du også byttet i mellom tablet, desktop og mobil. Det er lurt både fordi det visuelt ser annerledes ut, men også at de ofte burde bli vist litt forskjellig innhold.

Når du laster opp Flatsome som theme til WordPress nettsiden din blir du guidet igjennom oppsettet. Alt fra hvordan du lager logo, til hvordan du endrer oppsettet og layoten for å få din egen nettside.

Sjekk ut Flatsome Themet her!

Bilde er hentet fra en slider som viser en demo fra en Flatsome slider. Når du redigerer designet kan du enkelt legge til knapper på bannere, lage store slidere og alle andre funksjoner som er viktig å ha i en fullverdig nettbutikk.

Lage nettside, Responsivt design

Hvem passer Themet til

I utgangspunktet var det nettopp for å fungere perfekt med WooCommerce themet ble laget. Men det er ett «multipurpose» theme og kan brukes til alle som ønsker å kunne designe en proff nettside som fungerer til mobil (responsivt design) og alle andre enheter. Siden endringene gjøres i themet sin egen UX builder så er det heller ingen kompatibilitetsproblemer som gjør at du vil ha en rask nettside.

Themet kommer med mange forskjellige design og slidere som du kan velge ut ifra om dere er en nettbutikk, byrå, magasin osv. Det finnes også mye inspirasjon å hente til når dere skal lage kampanjer eller vise frem en portefølje.

Sjekk ut Flatsome Themet her!

Det er lett å se en fin nettside og tenke at deres skulle vært sånn. Selv om du benytter deg av et theme hvor det er mulig så er det fortsatt ikke så enkelt. For du må ha kontroll på det visuelle utrykket, og finne noen farger og elementer som går igjen for at det skal gi en helhet til nettsiden. Ett kreativt hode får til dette, men det er viktig å gjøre det på en strukturert måte hvor du har en solid plan. Det er også mulig å få hjelp til design og det grafiske gjennom frilans plattformer som Fiverr.

Ønsker du å lage en nettbutikk med Flatsome er det lurt å bruke det med WooCommerce som styrer selve netthandel delen, les mer om WooCoomerce her.

På tide med ny nettside? Lage nettside MediaKonsult

Legg igjen en kommentar